Rólunk

Ismerje meg cégünket.

Rólunk

KMT Projekt Nyílászárógyártó és Szolgáltató Kft.

alumínium nyílászárók gyártására és helyszíni szerelése

A KMT Projekt Kft. alumínium nyílászárók gyártására és helyszíni szerelésére  szakosodott Vállalkozás. Egy fő természetes személy tulajdonát képezi, ki az ügyvezetői teendőket is ellátja.

20 éves múlt

suchologo

Német minőség

Komplett szolgáltatás!

A tervezéstől,a gyártáson át a beépítésig!

Termelői (gyártási) tevékenységét a cég mindszenti, saját tulajdonú telephelyén folytatja (6630 Mindszent, Kossuth utca 56.), a mérnöki, ügyvezetői, adminisztratív tevékenységét a vállalkozás szélhelyén végzi (6800 Hódmezővásárhely, Szabadság tér 71.), míg a szerelést a megvalósulási projekt helyszínén teljesíti. Így komplett szolgáltatást tud nyújtani, a tervezéstől, a gyártáson át a beépítésig.

A vállalkozás 1997-ben alakult, így több mint 20 éves múltra tekint vissza, és az ország minden pontján rendelkezik referenciával.  Az alumínium nyílászárók elsősorban köz-, ipari- és kereskedelmi épületeken kerülnek alkalmazásra, de a lakossági felhasználás is jellemző lehet.

Az ipari felhasználásból adódóan Társaságunk jellemzően (be)szállítóként, alvállalkozóként jelenik meg a projekteken, hol elsősorban erre szakosodott fővállalkozó cégek, csoportok kivitelezésében valósulnak meg.  Legfőbb partnereink a ZÁÉV, a Strabag, a Swietelsky és a KÉSZ  Zrt.

Társaságunk a megalakulás kezdete óta Schüco termékeket gyárt. A Schüco egy német központú alumínium nyílászáró rendszer, mely európában piacvezető, de jelen van a világ minden pontján. A Schüco alapanyagok magyarországi (kelet-közép európai) kizárólagos forgalmazója az osztrák Alukönigstahl Kft. Ők Társaságunk legfőbb beszállítói partnere.

Keressenbennünket!

Keressen elérhetőségeink egyikén és készséggel állunk rendelkezésére.

Partnereink